Om oss

Totalt er Takstteam Drammen as et kontorfellesskap som drives av selvstendige takstmenn

Vi er totalt 9 personer på kontoret med bred erfaring innen takstbransjen.

Takstteam består av uavhengige, profesjonelle og faglig dyktige takstmenn som sikrer og takserer verdier, skader og eiendom etter bransjens strenge standarder og etiske regler. Vi er sertifisert gjennom Norsk takst, og følger deres etterutdanningsprogram.

Lokalisering er i Hamborggata 21, tett på Drammen sentrum.

Vårt nedslagsfelt strekker seg fra Asker til Kongsberg, samt Holmestrand.

I tillegg dekker vi hytteområdene i Numedal og Krødsherad.

Store deler av boligomsetningen i disse områdene er innom vårt kontor.

Vårt team

Jahn Otto Benjaminsen

Takstmann Jahn Otto Benjaminsen har lang erfaring og har jobbet med dette på fulltid siden 1999. Han er godkjent til tilstandsrapporter verditakst, skjønn og skader. 

Har drevet som murer siden 80-tallet. Teknisk fagskole -96-98. Hovedområdet siden -99 og frem til i dag er tilstandsrapport bolig.

Espen Palmberg

Espen Palmberg har vært i byggebransjen siden tidlig på -80 tallet. Utdannet Tømrer med Svennebrev fra 1986 og Mesterbrev fra 1989. Videreutdannet til takstmann i 1991. Var med og startet TakstTeam Drammen AS i 2000.

Har lisenser for Verditaksering, tilstandsrapporter, skade og skjønn. Innehar sentral godkjenning for uavhengig kontroll (UK) for  våtrom og lufttetthet.

Rune Stærkeby

Rune Stærkeby har vært i byggebransjen siden midten av 1980 tallet. Utdannet Tømrer med Svennebrev fra 1989 og Teknisk fagskole fra 1996-1998. Selvstendig næringsdrivende som tømrer siden 1998. Videreutdannet til takstmann i 1999-2000.

Har lisenser for Næringstaksering, Verditaksering, Tilstandsrapporter, Skade og Skjønn. Stærkeby Takst AS er en godkjent våtromsbedrift i Fagrådet for våtrom.

Per-Ove Fredsvik

Per-Ove Fredsvik har en bred og lang erfaring innen bygg, eiendom og skog-/landbruk. Yrkesfaglig bygg og anleggsutdanning. Teknisk Fagskole 1990. UMB 1992. Yrkes erfaring: Drammen kommune, Avinor bygg og eiendom, Statskog skog, landbruk, natur og bygg. Takst utdannet i 2010 - tilstandsrapport, verditakst, skade og landbrukstakst. 

Lang erfaring innen: Tilstandsrapport boliger, verditakst boliger, forhåndstakst/byggelånsoppfølging, landbruks og skogtakst samt skadetakst.

Lars Rype

Takstmann Lars Rype har over 30 års erfaring innen byggebransjen og har jobbet med taksering på fulltid siden 2001. Han er godkjent til tilstandsrapporter, verditakster, skjønn og skader. 

Har bakgrunn som tømrer med mesterbrev. Nedslagsfeltet er hovedsakelig i Lier og Drammensområdet.

Thomas Bergodd

Thomas Bergodd er utdannet byggingeniør fra Høgskolen i Oslo. Han har deretter jobbet hos flere entreprenører. Han har opparbeidet seg lang erfaring innenfor bygge- og takstbransjen.

Thomas ble utdannet takstmann i 2009 og har godkjenninger innen Tilstandsrapport, Verdi- og Lånetakst, Skade og Skjønn. Han har jobbet som takstmann i ca.13 år, i hovedsak tilstandsrapporter og verdi- og lånetakster. Han jobber også med eiendomsutvikling.

Kenneth Madsen

Kenneth Madsen er utdannet Bygg/tømrermester. Han har allsidig bakgrunn fra byggebransjen med over 20 år som utøvende håndverker, byggeleder og medeier i Arka bygg AS.

Madsen utdannet seg til Takstingeniør i 2022 og er sertifisert for Verdi og Tilstandsrapporter hos Norsk takst.

Svenn Fjeldheim

Camilla Askari

Camilla jobber som kontormedarbeider i Takstteam Drammen og har vært ansatt siden 2005. Hun har ansvaret for den daglige, praktiske driften av kontoret, administrative oppgaver, økonomi og håndtering av dokumentasjon til takstrapportene.

Tidligere bakgrunn er innen kundeservice og som resepsjonist.

© Takstteam Drammen
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker